Semester!

Äntligen har Niklas semester och det är verkligen så himla skönt att vara två om det här lilla busfröt vi har här hemma. Det bästa av allt är att vi ska vara hemma tillsammans till den 15 augusti. Lyx! Annars är det full fart här hemma, Arvid ställer sig upp mot allt. ALLT. Blir svettig bara av att tänka på det.

20140703-122552.jpg

20140703-122720.jpg
Vi letar vidare efter hus men det går sådär. Jag vill gärna ha ett lagom dyrt hus med lagom mycket renovering ganska centralt, tack! Många av husen vi har kollat på är redan renoverade men inte alls som vi vill ha det. Å då känns det ju drygt att byta ett kök som är relativt nytt bara för att vi inte gillar stilen. Drömmen vore ju ett gammalt kök med orginalluckor med orginalbeslag!<3 Lägg sen till ett rutigt golv och du har mitt drömkök! Åh, är liksom så peppad på att få inreda ett helt hus! Håll tummarna för att nåt bra dyker upp snart!

20140703-124036.jpg
Arvid vill numer äta själv. Han mumsar på både hemmalagad och burklagad mat, rån och frukt och grönsaker i sin smaknapp! Så kul tycker han! Å så kladdigt tycker vi. Då är det så skönt att han är mer lättbadad nu när han kan sitta själv och plaska. Det är också roligt tycker Arvid! Han vill gärna bjussa på sin mat också, färdigtuggade rån och kladdiga skedar får vi snällt smaka på här hemma. Å det gör vi ju så gärna när han bjuder 🙂

20140703-124512.jpg

20140703-124644.jpg

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s